Restaurant De Heeren Van Dorth

Restaurant De Heeren Van Dorth is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 15 in Bathmen.

Meer informatie over Restaurant De Heeren Van Dorth in Bathmen

De Heeren van Dorth is een gezellig restaurant in Bathmen dat bekend staat als de perfecte plek voor een ontspannen lunch en sfeervol diner. Ze hebben ook een zaal met een eigen bar, ideaal voor privéfeesten of groepen tot 150 personen. Daarnaast hebben ze een gezellig terras dat geopend is bij goed weer. Het restaurant biedt ook verschillende arrangementen aan en je kunt foto's bekijken om een ​​indruk te krijgen van de sfeer. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur en de keuken sluit om 21.00 uur (op zondag om 20.30 uur). Je kunt contact opnemen met het restaurant via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Restaurant De Heeren Van Dorth verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Heeren Van Dorth of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Heeren Van Dorth? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Heeren Van Dorth het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant De Heeren Van Dorth reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Heeren Van Dorth

Bezoekers bekeken ook