Raymond Dirksen Personal Training

Raymond Dirksen Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Borgelerdijk 3 in Deventer.

Meer informatie over Raymond Dirksen Personal Training in Deventer

Raymond Dirksen Strength & Conditioning biedt personal training in Wilp, waarbij er geïnvesteerd wordt in duurzame resultaten. De personal trainers starten met een grondige intake en stellen vervolgens een trainingsprogramma op maat op. Er worden periodiek metingen herhaald om de progressie te kunnen volgen. De diensten die aangeboden worden zijn onder andere personal training, small group training, massage, voedingsadvies en bokszaktraining. Daarnaast is Raymond Dirksen Strength & Conditioning een officieel Hammer Strength Center met meer dan 15 plate-loaded toestellen. Naast training wordt er ook aandacht besteed aan leefstijlcoaching en voedingsadvies. Het doel is om blijvende resultaten te behalen door een gezonde leefstijl te integreren in het dagelijkse leven. Raymond Dirksen Strength & Conditioning is gevestigd in Wilp en is bereikbaar vanuit regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zutphen, Harderwijk en Barneveld.

Wil je weten wat Raymond Dirksen Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raymond Dirksen Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raymond Dirksen Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raymond Dirksen Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Raymond Dirksen Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raymond Dirksen Personal Training

Bezoekers bekeken ook