ZUS. Bar-Kitchen Deventer

ZUS. Bar-Kitchen Deventer is een Eetcafé gelegen aan Brink 37 in Deventer.

Meer informatie over ZUS. Bar-Kitchen Deventer in Deventer

Zus is een café-restaurant gevestigd in Deventer, dat al sinds de 19e eeuw bekend staat als een plek waar men een kopje koffie kan drinken. Het café-restaurant, voorheen bekend als 'het Wapen van Overijssel' en later als 'Floors', werd in 2017 overgenomen door de zusjes Lynn en Daphne. Ze geven het café-restaurant een eigentijdse uitstraling met een knipoog naar het verleden. De contactgegevens van Zus zijn telefonisch bereikbaar en via e-mail, en het café-restaurant is gelegen aan Brink 37 in Deventer. De openingstijden zijn op maandag t/m woensdag van 10.00 tot 22.00 uur, op donderdag van 10.00 tot 00.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur, en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Zus neemt geen reserveringen aan, dus het is aan te raden om gewoon langs te komen. De website van Zus is gemaakt door De buurjongen.

Wil je weten wat ZUS. Bar-Kitchen Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZUS. Bar-Kitchen Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZUS. Bar-Kitchen Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZUS. Bar-Kitchen Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ZUS. Bar-Kitchen Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZUS. Bar-Kitchen Deventer

Bezoekers bekeken ook