De 7e Hemel

De 7e Hemel is een Eetcafé gelegen aan Grote Kerkhof 28 in Deventer.

Meer informatie over De 7e Hemel in Deventer

In Deventer, aan de voet van de Toren van de Lebuïnus en op de oude plaats van het grote kerkhof, bevindt zich het gezellige eetcafé "de zevende hemel". Hier proef je de levendige geschiedenis van Deventer, met het gelach van Alexander Hegius, de levensvreugd van Lebuïnus en de voetstappen van Geert Groote. Het eetcafé biedt een heerlijke menukaart met onder andere mosterdsoep en saté, en heeft een ruime selectie speciaalbieren van merken zoals Brand en de Texelse Brouwerij. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan whisky en wijn. De openingstijden variëren per dag en de keuken sluit op bepaalde dagen vroeg. Het eetcafé is gevestigd op Grote Kerkhof 28 in Deventer.

Wil je weten wat De 7e Hemel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De 7e Hemel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De 7e Hemel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De 7e Hemel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De 7e Hemel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De 7e Hemel

Bezoekers bekeken ook