Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate

Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate is een Eetcafé gelegen aan Holterweg 104 in Colmschate.

Meer informatie over Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate in Colmschate

Welkom bij 't Hof van Colmschate, een authentiek bruin café in het hart van Colmschate. Naast borrels kunt u bij ons genieten van heerlijke diners uit onze ambachtelijke keuken. We hebben ook zalen beschikbaar voor feesten, diners, vergaderingen en gezelligheid. Gastvrijheid en persoonlijk contact staan bij ons voorop en we doen er alles aan om u zich thuis te laten voelen. Ons café ligt centraal in Colmschate, direct aan de Holterweg in het mooie Deventer. Het wordt gerund door de familie Bonekamp en medewerkers. In de buurt vindt u landgoed De Bannink, wat erg populair is onder fietsers en wandelaars. Kom snel langs en geniet bij 't Hof van Colmschate.

Wil je weten wat Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tapperij/eethuis 't Hof Van Colmschate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tapperij/eethuis ’t Hof Van Colmschate

Bezoekers bekeken ook