Zoccolo Concepting and Design BV

Zoccolo Concepting and Design BV is een Webdesign gelegen aan Leonard Springerlaan 400 in Deventer.

Meer informatie over Zoccolo Concepting and Design BV in Deventer

Zoccolo Concepting & Design is een grafisch ontwerp- en webdesignbedrijf gevestigd in Deventer. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder responsive webdesign, webdevelopment op maat, grafisch ontwerp, conceptontwikkeling, SEO en internetmarketing, en cursussen en workshops. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en wordt gerund door Renzo en Marco Corrò, ondersteund door andere familieleden en freelancers. Ze werken graag met het template Framework Warp8/Yootheme Pro voor zowel WordPress als Joomla. Ze hebben gewerkt aan projecten zoals de huisstijl van XAB Diemen, de huisstijl van stichting Beroepseer en de website van DeBieb. Ze zijn ook actief op social media en kunnen gecontacteerd worden via e-mail of support tickets.

Wil je weten wat Zoccolo Concepting and Design BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zoccolo Concepting and Design BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zoccolo Concepting and Design BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zoccolo Concepting and Design BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Zoccolo Concepting and Design BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zoccolo Concepting and Design BV

Bezoekers bekeken ook