Hannalot.com

Hannalot.com is een Webdesign gelegen aan Wechelerweg 24 in Diepenveen.

Meer informatie over Hannalot.com in Diepenveen

Dit is een samenvatting van het portfolio van de Londense Digital Product Designer, Hannah van Bruggen. Hannah heeft een sterke achtergrond in digitale UI en hanteert een mensgerichte aanpak in haar werk. Ze heeft gewerkt aan verschillende projecten, waaronder de NationalRail App, This isHow, Surf.com en Blakademik. Haar collega's spreken vol lof over haar. Ze wordt omschreven als een geweldige ontwerper en illustrator, die ervoor zorgt dat zowel de behoeften van het bedrijf als de gebruiker worden behartigd. Ze werkt graag samen met ontwikkelaars en is altijd bereid om hun input mee te nemen in het ontwerpproces. Hannah is een harde werker, getalenteerd en heeft oog voor detail. Ze volgt de richtlijnen van klanten nauwgezet op en streeft ernaar om het beste werk te leveren. Ze wordt omschreven als creatief, getalenteerd en geweldig om mee samen te werken. Haar ex-collega's hebben geen aarzeling om haar aan te bevelen voor toekomstige rollen.

Wil je weten wat Hannalot.com verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hannalot.com of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hannalot.com? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hannalot.com het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hannalot.com reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hannalot.com

Bezoekers bekeken ook