Zanemoon

Zanemoon is een Softwarebedrijf gelegen aan Hanzeweg 31 B in Deventer.

Meer informatie over Zanemoon in Deventer

Zanemoon is een bedrijf dat remote software-ontwikkelaars levert uit Oekraïne, Servië en Roemenië om bestaande teams uit te breiden. Ze hebben vier delivery centra, namelijk in Sibiu (Roemenië), Novi Sad (Servië), Chernivtsi en Uzhhorod (beide in Oekraïne). Ze hebben meer dan 100 developers en twee kantoren in Nederland, gevestigd in Amsterdam en Deventer. Het bedrijf heeft meer dan 12 jaar ervaring en is mede-oprichter van een nationaal initiatief genaamd UA-Refugees, dat tot doel heeft 500 getalenteerde vluchtelingen uit Oekraïne te hertrainen en te werk te stellen.

Wil je weten wat Zanemoon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zanemoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zanemoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zanemoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Zanemoon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zanemoon

Bezoekers bekeken ook