Voetbalvereniging De Gazelle

Voetbalvereniging De Gazelle is een Voetbalclub gelegen aan Nico Bolkesteinlaan 6-16 in Deventer.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Gazelle in Deventer

Gisteravond heeft de activiteitencommissie een dankjewel-avond georganiseerd voor alle vrijwilligers. Het clubhuis was prachtig aangekleed in de stijl van de jaren 20 en 30 en iedereen had zich verkleed in de "Gatsby style". Komende week zijn er verschillende wedstrijden gepland, waarbij er vooral op zaterdag kans is op regen. Het dartteam van De Gazelle heeft nieuwe spelers en er is goed gepresteerd in het bekerweekend. Morgen wordt er een grote schoonmaak gehouden in het clubhuis en de indeling voor het zaalvoetbal en de eerste bekerwedstrijden zijn bekend. De vrijwilligersavond is verplaatst naar 23 september en er is een artikel verschenen in de Stentor over oud speler en trainer Kick Maatman. Het bestuur is op zoek naar bardienstmedewerkers en de eerstvolgende wedstrijden staan gepland.

Wil je weten wat Voetbalvereniging De Gazelle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging De Gazelle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Gazelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Gazelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Voetbalvereniging De Gazelle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging De Gazelle

Bezoekers bekeken ook