Accomodatie Sportclub Deventer

Accomodatie Sportclub Deventer is een Voetbalclub gelegen aan Sportveldenlaan 28 in Deventer.

Meer informatie over Accomodatie Sportclub Deventer in Deventer

Sportclub Deventer begint aan het laatste jaar met hoofdtrainer Wouter Groot Lipman. Ook dit jaar doet de club mee aan de Grote Club Actie, waarbij mini's en jeugdleden verkoopboekjes ontvangen. De seniorenteams krijgen elk een Superlot. Vorig jaar was de actie een succes dankzij de inzet van de leden. De ledenadministratie heeft een nieuwe applicatie in gebruik genomen, waarbij de gegevens van de leden hopelijk correct zijn overgezet. Er komt een Go Ahead Eagles Soccer Camp in de zomervakantie en op 24 juni wordt het seizoen afgesloten met alle trainers en leiders. Spelers die hebben opgezegd kunnen hun tenue inleveren op 19 juni.

Wil je weten wat Accomodatie Sportclub Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Accomodatie Sportclub Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Accomodatie Sportclub Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Accomodatie Sportclub Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Accomodatie Sportclub Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Accomodatie Sportclub Deventer

Bezoekers bekeken ook