Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead

Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead is een Voetbalclub gelegen aan Nico Bolkesteinlaan 12 in Deventer.

Meer informatie over Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead in Deventer

In de tekst wordt vermeld dat Mark en Fokke de afgelopen weken de kleedkamers, gang en de buitenkant van de kantine hebben opgeknapt. Er zijn foto's van het resultaat en iedereen wordt opgeroepen om de ruimtes netjes te houden en schade te melden. Verder wordt er gesuggereerd dat de rest van de faciliteiten ook opgeknapt kunnen worden met behulp van vrijwilligers. Daarnaast wordt de introductie van de Digitale Clubkaart aangekondigd, waarmee leden kunnen sparen voor de club en voor zichzelf. Het correspondentieadres van DVV Go-Ahead wordt gewijzigd per 1 februari 2023. De nieuwe adresgegevens worden vermeld en leden worden gevraagd deze wijziging door te voeren in hun administratie. Ten slotte wordt vermeld dat DVV Go-Ahead toestemming heeft gevraagd voor publicaties op go-ahead.nl in het kader van persoonlijke bescherming. Als er geen sprake is van toestemming, kunnen mensen contact opnemen via de pagina "onze regels".

Wil je weten wat Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deventer Voetbal Vereniging Go Ahead

Bezoekers bekeken ook