VivaSport

VivaSport is een Fitnessprogramma gelegen aan Wezenland 582, D5 in Deventer.

Meer informatie over VivaSport in Deventer

In deze tekst wordt geadverteerd voor sportlessen bij een sportschool. Er wordt benadrukt dat je al kunt sporten vanaf €20 per maand en dat er veel verschillende groepslessen worden aangeboden, zoals Hitt, Zumba, BB, Step, Pump en Flex. Daarnaast zijn er geen inschrijfkosten en kun je een gratis proefles volgen. Verder wordt vermeld dat de zomervakantie voorbij is en dat iedereen weer welkom is. Er is ook een aanbieding waarbij je gratis kunt meedoen met twee verschillende lessen, zoals Zumba en BBB. Verder kun je contact opnemen met de sportschool voor vragen over lessen en abonnementen. Er worden ook verschillende lessen genoemd, zoals Zumba Fitness, Step it Up, BBB, Pump it Up, Strong en Flex&Stretch. Het adres van de sportschool is Wezenland 58, 7415 JM Deventer en het contactgegevens zijn een telefoonnummer en e-mailadres.

Wil je weten wat VivaSport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VivaSport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VivaSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VivaSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar VivaSport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VivaSport

Bezoekers bekeken ook