CrossFit Deventer

CrossFit Deventer is een Fitnessprogramma gelegen aan Tartustraat 2 in Deventer.

Meer informatie over CrossFit Deventer in Deventer

Bij CrossFit Deventer kun je je kracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit trainen. Elke dag is er een andere workout die is afgestemd op jouw niveau. In de hechte community van CrossFit Deventer train je samen met andere leden en doe je korte en intense trainingen. CrossFit is een manier van trainen waarbij facetten van verschillende sporten worden gecombineerd, zoals atletiek, turnen en gewichtheffen. Je traint met bewegingen waar mensen voor zijn gemaakt, zoals rennen, springen, duwen, gooien, klimmen, tillen en trekken. Elke training is anders en daagt je uit om al je spieren te gebruiken. Bij CrossFit Deventer kun je verschillende lessen volgen, zoals de Workout Of the Day, weightlifting, WODprep, BuddyWOD, bokszaktraining, Open Gym en gymnastics. De tarieven van de abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en er zijn verschillende opties beschikbaar. Je kunt contact opnemen met Tjarco voor een proefles of andere vragen. De openingstijden van CrossFit Deventer zijn van maandag tot en met zondag van 06:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat CrossFit Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar CrossFit Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Deventer

Bezoekers bekeken ook