Topicus Security

Topicus Security is een Softwarebedrijf gelegen aan Leeuwenbrug 1-51 in Deventer.

Meer informatie over Topicus Security in Deventer

Het IAM Platform van Topicus KeyHub biedt een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor Identity & Access Management (IAM). Het platform verleent toegangsrechten aan teams in plaats van individuen, wat veiliger is voor organisaties en gebruiksvriendelijker voor medewerkers. Met workflows en een centrale compliancemodule kunnen organisaties aantonen dat ze controle hebben over Access Management. Het Converged IAM Platform combineert alle dimensies van IAM, zoals Access Management, Privileged Access Management en Identity Governance & Administration. Hiermee kunnen organisaties hun cyberbeveiliging moderniseren, security risico's voorspellen en het beveiligingsniveau verhogen. De centrale compliancemodule helpt bij het identificeren, interpreteren en voorkomen van potentiële security breaches, en biedt real-time inzicht in alle Access Management activiteiten. Het gebruiksvriendelijke platform verhoogt de productiviteit van medewerkers en draagt bij aan security awareness. Het platform biedt een logische combinatie van onderdelen en kan worden gedemonstreerd op aanvraag.

Wil je weten wat Topicus Security verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topicus Security of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topicus Security? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topicus Security het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Topicus Security reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topicus Security

Bezoekers bekeken ook