Virtask B.V.

Virtask B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Munsterstraat 16 in Deventer.

Meer informatie over Virtask B.V. in Deventer

Virtask is de technologieprovider voor Anne4Care, een bedrijf dat software systemen bouwt en integreert om ouderen en mensen met dementie te helpen. Hun vlaggenschipproduct is Anne, een Avatar die kan spreken en luisteren en vooral voor de eindgebruiker zorgt. Ze geloven sterk dat het niet alleen om de technologie zelf gaat, maar ook om het beschikbaar stellen van technologie op een eenvoudige en intuïtieve manier. Ze hebben de afgelopen tien jaar gewerkt aan hun kerntechnologieën en hebben deze in verschillende Europese landen geïntroduceerd. Hun kerntechnologie bestaat uit spraak, aanraking en een levensachtige Avatar. De Avatar kan spreken en luisteren, wat zorgt voor eenvoudige en directe communicatie met de eindgebruikers. Ze hebben ook een spraakherkenningssysteem dat verschillende talen begrijpt en veranderingen in spraakpatronen kan detecteren. Het client software systeem bestaat uit de Avatar en verschillende modules, zoals nieuws, kalender, games, enz. In de backend draaien verschillende diensten, waaronder een dashboard voor zorgverleners om specifieke informatie in te voeren en inzicht te krijgen in hoe de eindgebruiker het doet. Het hele systeem is in 2019 succesvol geauditeerd op GDPR-naleving. Ze bieden ook accurate spraakherkenning, spraaksynthese en hoogwaardige 3D-avatar-rendering. Hun kernengine verzamelt gegevens van spraak en interactiepatronen van de eindgebruiker, die worden ge.

Wil je weten wat Virtask B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Virtask B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Virtask B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Virtask B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Virtask B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Virtask B.V.

Bezoekers bekeken ook