Toosmart

Toosmart is een Softwarebedrijf gelegen aan Geert Grootestraat 1 in Deventer.

Meer informatie over Toosmart in Deventer

Toosmart is een Nederlandse casual game-ontwikkelaar gevestigd in Deventer. Ze creëren en publiceren mobiele games voor Android en iOS die wereldwijd door miljoenen mensen van alle leeftijden worden gespeeld. Het doel van Toosmart is om hoogwaardige games te blijven maken die de beste zijn in hun soort en gebruikers gelukkig maken. Het team bestaat uit enthousiaste professionals die in een open en vriendelijke omgeving werken en individuele vrijheid en verantwoordelijkheid waarderen. Ze werken nauw samen met anderen zoals ontwerpers, softwareontwikkelaars, Google en advertentienetwerken om succesvolle games te kunnen maken. Ze bieden ook stages aan voor studenten, zowel op het gebied van programmeren als marketing en design. Het hoofdkantoor van Toosmart is gevestigd op een niet-gespecificeerde locatie.

Wil je weten wat Toosmart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toosmart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toosmart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toosmart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Toosmart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toosmart

Bezoekers bekeken ook