Han van Roosmalen Softwarediensten

Han van Roosmalen Softwarediensten is een Softwarebedrijf gelegen aan P. Flintstraat 7 in Deventer.

Meer informatie over Han van Roosmalen Softwarediensten in Deventer

Software speelt een belangrijke rol in het succes van een bedrijf. Het ontwikkelen van goede software is echter een complex en kostbaar proces. De kosten worden voor 20% gemaakt tijdens de ontwikkeling van de eerste release en de overige 80% worden besteed aan onderhoud en upgrades. Han van Roosmalen is een ervaren softwareontwikkelaar en architect die oplossingen en architecturen kan ontwerpen en vergelijken. Hij heeft onder andere gewerkt aan het ontwerpboek van de Gemeente Deventer en de Dragon1 methode. Daarnaast heeft hij bijgedragen aan het bouwen van het MediaMosa videoplatform en heeft hij ervaring met het managen van software product line architecturen. Inzicht, toezicht en overzicht zijn essentieel bij het succesvol managen en verbeteren van software.

Wil je weten wat Han van Roosmalen Softwarediensten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Han van Roosmalen Softwarediensten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Han van Roosmalen Softwarediensten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Han van Roosmalen Softwarediensten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Han van Roosmalen Softwarediensten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Han van Roosmalen Softwarediensten

Bezoekers bekeken ook