Kerkdienstgemist

Kerkdienstgemist is een Softwarebedrijf gelegen aan Keulenstraat 8 in Deventer.

Meer informatie over Kerkdienstgemist in Deventer

Kerkdienstgemist is een platform waar kerken hun diensten live kunnen streamen. Er zijn momenteel 27 kerken die live uitzenden en er zijn ook veel diensten die op een later tijdstip bekeken kunnen worden. Met een gebruikersaccount kun je gemakkelijk je kerk vinden en toegang vragen tot privédiensten. Kerkdienstgemist biedt ook oplossingen voor kerkgangers zonder laptop of smartphone. Kerken kunnen hun diensten openbaar of privé maken en aanpassen wie toegang heeft. Daarnaast biedt het platform ook de mogelijkheid om opgenomen diensten te uploaden en deze op de (beveiligde) website te plaatsen met behulp van de mediaspeler. Kerkdienstgemist werkt samen met betrouwbare servicepartners voor de videostreaming en audioapparatuur in kerken. Sinds 2004 maken ongeveer 1400 kerken gebruik van deze samenwerking.

Wil je weten wat Kerkdienstgemist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkdienstgemist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkdienstgemist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkdienstgemist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kerkdienstgemist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkdienstgemist

Bezoekers bekeken ook