SPORT 2000

SPORT 2000 is een Sportwinkel gelegen aan Flora 243 in Deventer.

Meer informatie over SPORT 2000 in Deventer

De tekst beschrijft de voordelen van hardlopen, zoals het feit dat het buiten kan worden beoefend, op elk moment en op elke plaats. Het benadrukt dat hardlopen toegankelijk is voor iedereen en dat het gezond is. Vervolgens wordt er informatie gegeven over SPORT 2000, een sportwinkel waarbij elke winkel zijn eigen assortiment en specialisatie heeft. Het winkelpersoneel bestaat uit sportliefhebbers die uitgebreid advies kunnen geven. Ten slotte worden er andere sporten genoemd waarvoor je bij SPORT 2000 terecht kunt, zoals voetbal, tennis en wintersport.

Wil je weten wat SPORT 2000 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPORT 2000 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPORT 2000? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPORT 2000 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar SPORT 2000 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPORT 2000

Bezoekers bekeken ook