DAKA Deventer

DAKA Deventer is een Sportwinkel gelegen aan Boreelplein 7 in Deventer.

Meer informatie over DAKA Deventer in Deventer

DAKA Deventer is een sportspecialist met een ruim assortiment aan sportartikelen. De winkel biedt ook extra services aan, zoals een wax- en slijpservice voor wintersportartikelen en advies bij het vinden van een hockeystick. Het vakkundige personeel staat klaar om advies te geven en de winkel is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Daarnaast biedt DAKA ook onderhoudsservices voor ski's en snowboards, en is het mogelijk om online bestellingen te plaatsen en op te halen in de winkel. De website van DAKA biedt ook de mogelijkheid om vragen te stellen en op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen en aanbiedingen.

Wil je weten wat DAKA Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAKA Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAKA Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar DAKA Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAKA Deventer

Bezoekers bekeken ook