John Oude Wesselink Sport B.V.

John Oude Wesselink Sport B.V. is een Sportwinkel gelegen aan Rozebotteltuin 7-A in Schalkhaar.

Meer informatie over John Oude Wesselink Sport B.V. in Schalkhaar

Bij Free-wheel bij ijsbaan De Scheg in Deventer kun je terecht voor het huren en kopen van schaatsen van uitstekende kwaliteit. Ze hebben meer dan 700 paar schaatsen op voorraad in verschillende maten en modellen. Naast schaatsverhuur bieden ze ook schaatsen en accessoires te koop aan, zoals hockey- en kunstschaatsen en helmen. Free-wheel is ook aanwezig bij de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee en biedt de mogelijkheid om schaatsen te huren voor langere periodes, bijvoorbeeld voor de Weissensee of Zweden. De eigenaren van de schaatswinkel, Arjan Mombarg en Raijmond Mars, zijn ervaren schaatsspecialisten die deskundig advies kunnen geven. De winkel is geopend tijdens de openingstijden van de ijsbaan en is te vinden bij de hoofdingang. De locatie is Piet van Donkplein 17 in Deventer.

Wil je weten wat John Oude Wesselink Sport B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John Oude Wesselink Sport B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John Oude Wesselink Sport B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John Oude Wesselink Sport B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar John Oude Wesselink Sport B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John Oude Wesselink Sport B.V.

Bezoekers bekeken ook