Smart2scool

Smart2scool is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Bergweidedijk 2 in Deventer.

Meer informatie over Smart2scool in Deventer

Tablets en laptops zijn tegenwoordig onmisbaar in het moderne onderwijs. Smart2Scool biedt een oplossing voor vragen en problemen die kunnen ontstaan bij het gebruik van deze digitale apparaten. Ze bieden volledige verzekering, inclusief diefstal, voor deze devices. Daarnaast biedt Smart2Scool ook verzekeringen met uitgebreide dekking voor nieuwe laptops en tablets. Als je vragen hebt over de verzekeringen, kun je bij hen terecht voor meer informatie. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om devices te huren en hebben ze een vakkundig reparatienetwerk, zelfs als je niet verzekerd bent. Als je apparaat niet meer te repareren is, vervangt Smart2Scool het voor een gelijkwaardig apparaat. Met hun ervaring in het verzekeren en ondersteunen van onderwijsinstellingen, leerlingen en ouders, bieden ze een ontzorgend concept voor schade en diefstal van tablets en laptops.

Wil je weten wat Smart2scool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smart2scool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smart2scool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smart2scool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Smart2scool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smart2scool

Bezoekers bekeken ook