ComputerOK

ComputerOK is een Computerondersteuning en -services gelegen aan in .

Meer informatie over ComputerOK in

Bij Computerhulp en reparatie Deventer e.o. kun je terecht voor het snel repareren van je computer of laptop. Ze kunnen zowel soft- als hardware problemen oplossen voor PC, Mac en Linux computers. Er zijn ook positieve ervaringen van klanten te vinden, zoals een tevreden klant die zijn iMac gerepareerd heeft gekregen en een batterij van een laptop heeft laten vervangen. Daarnaast bieden ze extra service, zoals het volledig opladen, ontladen en weer opladen van een laptop. Het bedrijf heeft tot nu toe 5 sterren ontvangen op Google. Ze bieden ook ondersteuning bij het overstappen van een oude naar een nieuwe computer.

Wil je weten wat ComputerOK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ComputerOK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ComputerOK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ComputerOK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ComputerOK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ComputerOK

Bezoekers bekeken ook