Dictation Anywhere

Dictation Anywhere is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Diepenveenseweg 147 in Deventer.

Meer informatie over Dictation Anywhere in Deventer

Dictation Anywhere is een dienst die je productiviteit verhoogt. Het biedt advies op maat voor het gebruik van spraaktechnologie en spraakherkenning met behulp van Artificial Intelligence en machine learning-algoritmen. De dienst helpt je bij het vinden van een oplossing die past bij jouw situatie, waarbij je je eigen software, vakjargon en werkmethode kunt gebruiken. Het is veilig, simpel en optimaliseert je huidige proces. Dictation Anywhere is een dienst van Cedere, die advies op maat biedt voor bedrijven, organisaties en projecten. Ze hebben expertise en ervaring om je te begeleiden. De dienst maakt gebruik van spraaktechnologie die een tijdwinst van 99,6% herkenning biedt. Daarnaast bieden ze ook een dicteerworkflow voor situaties waar spraakherkenning niet geschikt is. Klanten van Dictation Anywhere zijn diverse vakgroepen die veel verslaglegging doen en veel buiten het kantoor werken.

Wil je weten wat Dictation Anywhere verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dictation Anywhere of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dictation Anywhere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dictation Anywhere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Dictation Anywhere reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dictation Anywhere

Bezoekers bekeken ook