Salon Rebel

Salon Rebel is een Kapper gelegen aan Waltorenpad 1 in Deventer.

Meer informatie over Salon Rebel in Deventer

Salon Rebel is een creatieve kapsalon die zich richt op het maken van de beste versie van jou. Ze hebben een persoonlijke en professionele aanpak en gebruiken duurzame haarproducten van Kevin Murphy. Klanten zijn erg tevreden en vinden het een belevenis om naar Salon Rebel te gaan. De eigenaar is vriendelijk en neemt de tijd om de wensen van de klanten te bespreken. De resultaten zijn geweldig en je krijgt waar voor je geld. De salon is gevestigd in Deventer en wordt sterk aanbevolen. Er werken twee stylisten, Marieke en Marloes, die beiden gespecialiseerd zijn in verschillende technieken. Er kan online een afspraak gemaakt worden en er wordt gezorgd voor een comfortabele ervaring met een hoofdhuidmassage en goede koffie.

Wil je weten wat Salon Rebel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Rebel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Rebel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Rebel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Salon Rebel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Rebel

Bezoekers bekeken ook