Salon facES

Salon facES is een Kapper gelegen aan Spoorstraat 7 in Bathmen.

Meer informatie over Salon facES in Bathmen

Salon FacES Bathmen is een salon die gespecialiseerd is in haar, make-up, nagels en wenkbrauwen. De salon is geopend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur, op woensdag van 09.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag is de salon gesloten. In de salon worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals knippen, kleuren, highlights, balayage, styling, wenkbrauwbehandelingen en nagelbehandelingen. Voor de prijzen van de behandelingen kan de prijslijst geraadpleegd worden. Salon FacES is eigendom van SalonFacES.nl en alle rechten zijn voorbehouden.

Wil je weten wat Salon facES verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon facES of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon facES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon facES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Salon facES reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon facES

Bezoekers bekeken ook