Turnaround Haar & Beautysalon

Turnaround Haar & Beautysalon is een Kapper gelegen aan Draaiomsweg 29 A in Diepenveen.

Meer informatie over Turnaround Haar & Beautysalon in Diepenveen

Haar & Beautysalon Turnaround in Diepenveen biedt een totaalconcept op het gebied van uiterlijke verzorging. De salon heeft ervaren haarstylistes, barbiers en schoonheidsspecialisten die klaarstaan om klanten een nieuwe look, kleur of speciale behandeling te geven. De salon heeft een warme en gezellige sfeer en werkt met hoogwaardige producten. Turnaround bestaat al meer dan 10 jaar en heeft in 2019 een gehele eigen "turnaround" ondergaan. Het logo van de salon is bewust gekozen en de kleuren symboliseren vertrouwen, gezelligheid, moderniteit en durf. Turnaround staat voor openheid, betrokkenheid en toegankelijkheid. Klanten kunnen rekenen op een goede en zelfbewuste ervaring en de salon streeft ernaar om een innerlijk effect te creëren. Klanten worden uitgenodigd om de salon te bezoeken en te genieten van een kopje koffie of thee. Er worden ook voorbeelden gegeven van klanten die al een turnaround hebben ondergaan. De salon is gevestigd aan de Draaiomsweg in Diepenveen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Turnaround Haar & Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Turnaround Haar & Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Turnaround Haar & Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turnaround Haar & Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Turnaround Haar & Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Turnaround Haar & Beautysalon

Bezoekers bekeken ook