C&C Hair and Beauty

C&C Hair and Beauty is een Kapper gelegen aan Nieuwstraat 48 in Deventer.

Meer informatie over C&C Hair and Beauty in Deventer

C & C Kappers is een van de grootste kapsalons in Deventer en is gespecialiseerd in natuurlijke haarkleuring. Voor highlights, balayage en henna is het alleen mogelijk om telefonisch een afspraak te maken, zodat de wensen goed besproken kunnen worden. Het is niet mogelijk om online een afspraak te maken voor deze behandelingen. De kapsalon is geopend sinds 30 november 1999 en wordt sinds 2015 gerund door Shannon Ruitenbeek, die al sinds 2008 werkzaam is in het bedrijf en ervaring heeft opgedaan bij Toni&Guy in Stuttgart. Voor een afspraak kan er gebeld worden naar 0570 - 61 59 59 of men kan langslopen in de salon.

Wil je weten wat C&C Hair and Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C&C Hair and Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C&C Hair and Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C&C Hair and Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar C&C Hair and Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C&C Hair and Beauty

Bezoekers bekeken ook