Romeo & Juliet ristorante

Romeo & Juliet ristorante is een Italiaans restaurant gelegen aan Stromarkt 29 in Deventer.

Meer informatie over Romeo & Juliet ristorante in Deventer

Romeo & Juliet is een Italiaans restaurant gelegen aan de Stromarkt 29 in Deventer. Het restaurant biedt een authentiek uitgebreid Italiaans menu aan, dat verder gaat dan alleen pizza en pasta. Het team bestaat uit ervaren en enthousiaste werknemers, waaronder een chefkok met meer dan 25 jaar ervaring. Het restaurant heeft een uitgebreid menu en je kunt een tafel reserveren. Daarnaast is er een galerij en kun je contact opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 16:30 tot 21:30.

Wil je weten wat Romeo & Juliet ristorante verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Romeo & Juliet ristorante of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Romeo & Juliet ristorante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Romeo & Juliet ristorante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Romeo & Juliet ristorante reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Romeo & Juliet ristorante

Bezoekers bekeken ook