Da Mario

Da Mario is een Italiaans restaurant gelegen aan Vleeshouwerstraat 4 in Deventer.

Meer informatie over Da Mario in Deventer

Restaurant Da Mario is een bekend Italiaans restaurant in Deventer. Veel mensen uit Deventer komen hier al jarenlang om te genieten van heerlijke traditionele Italiaanse gerechten. Het restaurant is gelegen aan de Vleeshouwerstraat en heeft een gezellige sfeer. Een klant genoot van een tonijn pizza en vond de smaak erg goed, hoewel de bodem iets moeilijk te snijden was. Het restaurant biedt een uitgebreid menu met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Da Mario is geopend van 16:30 tot 22:30 uur en is te bereiken via telefoonnummer 0570 619 393 of e-mailadres info@damario.nl.

Wil je weten wat Da Mario verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Da Mario of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Da Mario? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Da Mario het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Da Mario reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Da Mario

Bezoekers bekeken ook