Bella Roma

Bella Roma is een Italiaans restaurant gelegen aan Brink 53-59 in Deventer.

Meer informatie over Bella Roma in Deventer

Bella Roma is een Italiaans restaurant dat zich bewust is van de historie van de Italiaanse keuken. Ze hebben een vernieuwde menukaart met een selectie van de lekkerste gerechten, zoals pizza's, pasta's, vlees- en visgerechten, salades en vegetarische gerechten. De koks bereiden alle gerechten met liefde, respect en zorgvuldigheid en maken gebruik van originele Italiaanse producten. Bij Bella Roma kun je genieten van een plezierige en smakelijke avond. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid tot reserveren en heeft openingstijden.

Wil je weten wat Bella Roma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Roma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Roma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Roma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Bella Roma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Roma

Bezoekers bekeken ook