RB2 WIELERS

RB2 WIELERS is een Fietsenwinkel gelegen aan Dorpsstraat 4 in Diepenveen.

Meer informatie over RB2 WIELERS in Diepenveen

RB2 Wielers is een fietsenzaak in Diepenveen, maar heeft ook klanten uit Deventer en omstreken. Ze hebben verschillende fietsen op voorraad en bieden onderhoud en service aan. Bij RB2 Wielers staat de klant op de eerste plaats en ze hebben een open werkplaats waar klanten kunnen zien welk onderhoud er aan de fietsen wordt gepleegd. Ze zijn merkdealer van Sparta, Giant en Gazelle. Ze hopen nieuwe klanten te verwelkomen en de koffie staat altijd klaar. Het adres van RB2 Wielers is te vinden op hun website en ze zijn ook te volgen op sociale media. Het telefoonnummer en e-mailadres zijn ook beschikbaar voor contact.

Wil je weten wat RB2 WIELERS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RB2 WIELERS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RB2 WIELERS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RB2 WIELERS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar RB2 WIELERS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RB2 WIELERS

Bezoekers bekeken ook