IJSSELBIKES Schalkhaar

IJSSELBIKES Schalkhaar is een Fietsenwinkel gelegen aan Oerdijk 46 in Schalkhaar.

Meer informatie over IJSSELBIKES Schalkhaar in Schalkhaar

IJsselbikes is een fietsenwinkel in Schalkhaar die een breed assortiment aan fietsen aanbiedt, waaronder (kinder)fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en E-bikes. Ze hebben een showroom en winkel waar klanten de perfecte fiets kunnen vinden en indien nodig kunnen de monteurs problemen oplossen in de werkplaats. Bij IJsselbikes staat persoonlijke aandacht en advies hoog in het vaandel en dit is te merken in hun showroom in Schalkhaar. De winkel is ontstaan door een overname van 'De Goede Tweewielers' en biedt ouderwetse service in een moderne digitale wereld.

Wil je weten wat IJSSELBIKES Schalkhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJSSELBIKES Schalkhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJSSELBIKES Schalkhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJSSELBIKES Schalkhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar IJSSELBIKES Schalkhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJSSELBIKES Schalkhaar

Bezoekers bekeken ook