Hein van Langen - Tweewielers

Hein van Langen - Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan T.G. Gibsonstraat 7 in Deventer.

Meer informatie over Hein van Langen - Tweewielers in Deventer

In Deventer is er een authentieke fietsenwinkel en fietsenmaker met 'ouderwetse' service. Ze bieden snel-service waarbij je 's ochtends je fiets kan brengen en 's avonds dezelfde dag weer kan ophalen. Je kunt gemakkelijk een bandreparatie of kleine reparatie combineren met een boodschap in de stad. De winkel heeft een gratis haal- en brengservice en is gevestigd in het centrum van Deventer. Naast fietsreparaties verkopen ze ook nieuwe fietsen, elektrische fietsen, tweedehands fietsen en accessoires. Ze zijn een erkend servicepunt voor fietsenwinkel.nl en Van Raam fietsen. Hein van Langen Tweewielers is een erkend leerbedrijf en biedt stageplaatsen aan. De eigenaar, Hein van Langen, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fietsenmakersbranche en streeft naar uitstekende service en vakmanschap tegen een scherpe prijs. Je kunt langskomen voor een praatje en een kijkje in de fietsenwinkel.

Wil je weten wat Hein van Langen - Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hein van Langen - Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hein van Langen - Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hein van Langen - Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hein van Langen - Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hein van Langen – Tweewielers

Bezoekers bekeken ook