QuICT

QuICT is een Softwarebedrijf gelegen aan Karel de Grotelaan 232 in Deventer.

Meer informatie over QuICT in Deventer

In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder backend development, fog computing, cloud computing, edge computing, het verhaal van Google en het Eclipse Project. Backend development verwijst naar het werken aan server-side software en omvat het creëren, onderhouden en testen van de achterkant van een applicatie of systeem. Fog computing is een vorm van gedistribueerd computergebruik waarbij veel randapparaten verbinding maken met een cloud en gegevens lokaal verwerken voordat ze naar de cloud worden gestuurd. Cloud computing en edge computing zijn beide vormen van computergebruik, maar edge computing vindt plaats op randapparaten en is niet onderdeel van een cloud. Edge computing brengt berekening en gegevensopslag dichter bij de bron van de gegevens en verbetert de reactietijden en bespaart bandbreedte. Het verhaal van Google begon in 1995 aan de universiteit van Stanford, waar Larry Page en Sergey Brin werkten aan een zoekmachine genaamd Backrub, later omgedoopt tot Google. Het Eclipse Project is een open source project van eclipse.org dat wordt beheerd door een Project Management Committee en projectleiders. Het project omvat verschillende subprojecten en biedt tools voor de ontwikkeling van Eclipse-gebaseerde software. Ten slotte wordt in het artikel ook gesproken over mobile-first design, waarbij webdesign rekening houdt met het groeiende aantal gebruikers dat websites bezoekt via mobiele apparaten.

Wil je weten wat QuICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van QuICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij QuICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je QuICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar QuICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. QuICT

Bezoekers bekeken ook