Pasta Fresca Sardegna

Pasta Fresca Sardegna is een Maaltijdbezorging gelegen aan Engestraat 1 in Deventer.

Meer informatie over Pasta Fresca Sardegna in Deventer

In de tekst wordt Pasta Fresca Sardegna geïntroduceerd als een winkel waar verse Italiaanse gerechten en specialiteiten worden verkocht. Het assortiment bestaat uit verse belegde Ciabatta's en Panini's, zelfgemaakte pasta's en sauzen, salades en Italiaanse zoetigheden. Daarnaast bieden ze ook catering aan en is het mogelijk om geschenken samen te stellen. Er worden verschillende gerechten genoemd, zoals broodjes en pasta's. Ook worden er positieve ervaringen van gasten gedeeld. Het adres en de openingstijden van de winkel worden vermeld.

Wil je weten wat Pasta Fresca Sardegna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pasta Fresca Sardegna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pasta Fresca Sardegna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pasta Fresca Sardegna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Pasta Fresca Sardegna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pasta Fresca Sardegna

Bezoekers bekeken ook