Kojin Ramen Noodles

Kojin Ramen Noodles is een Maaltijdbezorging gelegen aan Proosdijpassage 9 in Deventer.

Meer informatie over Kojin Ramen Noodles in Deventer

Ramen noodles zijn een gezonde en snelle maaltijd uit Japan die op elk moment van de dag gegeten kunnen worden. Ze worden bezorgd bij je thuis, op het werk of op een andere gewenste locatie in Deventer. Het gerecht bestaat uit verse noodles en groenten, geserveerd in een krachtige kippenbouillon of een vegetarische paddenstoelen bouillon op smaak gebracht met sojasaus en miso. Er zijn verschillende variaties en toppings beschikbaar, zoals mushroom soja ramen, teriyaki miso ramen, spicy chicken ramen en tonkotsu ramen. Het is mogelijk om de ramen noodles af te halen, maar ze kunnen ook bezorgd worden op locatie, bijvoorbeeld langs de IJssel of in het park. Central Kitchen in Deventer is verantwoordelijk voor het bereiden en bezorgen van de ramen noodles. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0570 567 927 of e-mailadres info@centralkitchen.nl. Het adres van Central Kitchen is Proosdijpassage 11, 7411 KZ, Deventer.

Wil je weten wat Kojin Ramen Noodles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kojin Ramen Noodles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kojin Ramen Noodles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kojin Ramen Noodles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kojin Ramen Noodles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kojin Ramen Noodles

Bezoekers bekeken ook