Kaps Queen

Kaps Queen is een Maaltijdbezorging gelegen aan Rielerweg 42 in Deventer.

Meer informatie over Kaps Queen in Deventer

Kaps Queen is een online bestelservice waar je gemakkelijk en snel kunt bestellen. Bij elke bestelling kun je draaien aan het rad en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast wordt er elke 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo verloot door Foodticket. Kaps Queen is op zoek naar bezorgers die in het bezit zijn van een scooter- of autorijbewijs. Bezorgen met een elektrische fiets is ook mogelijk en het scooter certificaat wordt vergoed. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen. Op de website kun je eenvoudig en snel bestellen en betalen met iDEAL. De locatie van Kaps Queen is aan de Rielerweg 42 in Deventer. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Kaps Queen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaps Queen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaps Queen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaps Queen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kaps Queen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaps Queen

Bezoekers bekeken ook