Paragon BV

Paragon BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Mr. H.F. de Boerlaan 26 in Deventer.

Meer informatie over Paragon BV in Deventer

Paragon Solutions is een bedrijf dat onafhankelijke en complete oplossingen biedt op het gebied van marketing, salesondersteuning en communicatie. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring en bieden verschillende diensten aan, zoals merkbeheer, campagne- en projectmanagement, workflowbeheer en risico- en compliancebeheer. Ze hebben ook een speciaal platform genaamd MarketingOne, dat bedrijven helpt om efficiënter en effectiever te werken op het gebied van marketing. Paragon Solutions werkt samen met verschillende klanten, waaronder ACHMEA, Hyundai Motors, Deutsche Telekom en Stellantis. Ze hechten veel waarde aan data security, transparantie, integraties, gebruiksvriendelijkheid en toekomstbestendigheid. Paragon Solutions is gevestigd in Deventer, Nederland en is ISO 27001 gecertificeerd en ISAE 3000 type II gecontroleerd.

Wil je weten wat Paragon BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paragon BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paragon BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paragon BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Paragon BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paragon BV

Bezoekers bekeken ook