Wendbaar

Wendbaar is een Softwarebedrijf gelegen aan Mr. H.F. de Boerlaan 151B in Deventer.

Meer informatie over Wendbaar in Deventer

Dit is de persoonlijke website van Leon Berenschot, waar hij zijn gedachten en inzichten deelt terwijl hij werkt aan het bouwen van een SaaS-product genaamd Memoriam.tv. Hij is voornamelijk een backender, dus het ontwerp van de website is nog eenvoudig, maar er zal vooruitgang zijn. Hij deelt ook enkele tips en ontdekkingen, zoals het opruimen van de node_modules op je harde schijf, het gebruik van de StandardRB VS-code plugin en het sturen van activatiemails naar gebruikers. Verder bespreekt hij verschillende onderwerpen, waaronder de airplay-ontvanger die poorten 5000 en 7000 gebruikt, een vreemd bedrijfsmodel van Google en interessante gedachten over waarom overheidsprojecten zo gecompliceerd zijn. Hij deelt ook enkele technische inzichten, zoals het gebruik van .env-variabelen in dip.yml-configuraties, het behoud van commandohistorie bij het uitvoeren van 'dip provision' en handige tools zoals strftime.net en het gebruik van 'trap' om tijdelijke bestanden op te ruimen in shell-opdrachten.

Wil je weten wat Wendbaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wendbaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wendbaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wendbaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Wendbaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wendbaar

Bezoekers bekeken ook