Niecky's

Niecky's is een Kapper gelegen aan Bokkingshang 3 deventer (centrum bloemstraat 69 deventer (worp de hoven in Deventer.

Meer informatie over Niecky's in Deventer

Niecky's is een kapsalon gevestigd op de Worp in Deventer. De kapsalon staat bekend om zijn laagdrempelige en persoonlijke aanpak, waarbij er wordt gekeken naar jouw unieke kenmerken. Het team van Niecky's bestaat uit ervaren kappers die gespecialiseerd zijn in verschillende technieken, zoals het knippen van krullend haar. De kapsalon werkt met de producten van KEUNE, die uitgebreid zijn getest en van hoge kwaliteit zijn. Naast knippen en stylen biedt Niecky's ook kleuren en baardtrimmen aan. De prijzen voor de behandelingen variëren, maar zijn altijd inclusief het wassen van het haar. De kapsalon is geopend van maandag tot en met zaterdag en afspraken kunnen worden geannuleerd tot 24 uur van tevoren.

Wil je weten wat Niecky's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Niecky's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Niecky's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niecky's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Niecky's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Niecky’s

Bezoekers bekeken ook