Kapper Eit

Kapper Eit is een Kapper gelegen aan Leeghwaterlaan 3 in Deventer.

Meer informatie over Kapper Eit in Deventer

De tekst gaat over Kapper Eit, die na 30 jaar als kapper en eigenaar van een franchise kapperszaak zijn eigen zaak opent in Deventer. Kapper Eit gelooft dat het kapsel moet passen bij het uiterlijk, de persoonlijkheid en de wensen van de klant. Bij Kapper Eit kun je de deur uitgaan met een gelukkig gevoel en een goede kop koffie. Ze bieden ook advies en producten aan, zoals een innovatieve hoofdhuidanalyse en producten van Goldwell, Fuente en Nioxin. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de diensten van Kapper Eit. Daarnaast biedt Kapper Eit ook een nieuwsbrief aan en zijn de openingstijden en het adres te vinden op de website.

Wil je weten wat Kapper Eit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Eit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Eit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Eit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kapper Eit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Eit

Bezoekers bekeken ook