Wilma's Kapsalon

Wilma's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Rielerenkweg 2 in Schalkhaar.

Meer informatie over Wilma's Kapsalon in Schalkhaar

Wilma's Kapsalon werkt uitsluitend op afspraak en biedt meer dan alleen een kappersbezoek. De salon straalt rust uit en biedt gratis koffie, thee of water. De kapper neemt de tijd om uw wensen te bespreken en kan zowel adviseren over moderne als klassieke kapsels. Ze respecteert altijd uw wensen, dus u kunt ook langskomen als u tevreden bent met uw huidige kapsel. Wilma's Kapsalon gebruikt altijd hoogwaardige haarproducten en is gevestigd aan de Rielerenkweg 2, 7433 AL Schalkhaar.

Wil je weten wat Wilma's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wilma's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wilma's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilma's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Wilma's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wilma’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook