New King Tiu

New King Tiu is een Chinees restaurant gelegen aan Hoge Rij 15 in Deventer.

Meer informatie over New King Tiu in Deventer

Dit is een samenvatting van de belangrijkste feiten uit de tekst. In Deventer is er een Chinees restaurant genaamd "New King Tiu". Het restaurant heeft nieuwe regels geïmplementeerd waarbij er toeslag wordt gevraagd voor plastic bakjes, bekers en tasjes. De prijs voor plastic bakjes is €0,15, voor plastic bekers €0,10 en voor plastic tasjes €0,05. Verder is het mogelijk om op de website van het restaurant de maandmenu's te bekijken. Het restaurant is gevestigd aan Hoge Rij 15 in Deventer en is telefonisch bereikbaar op het nummer 0570-631852. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 16:00 tot 21:00 uur en op zondag en feestdagen van 12:00 tot 21:00 uur. Voor meer informatie kan men naar de contactpagina van de website gaan.

Wil je weten wat New King Tiu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New King Tiu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New King Tiu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New King Tiu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar New King Tiu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New King Tiu

Bezoekers bekeken ook