China City

China City is een Chinees restaurant gelegen aan Zwaluwenburg 2A in Deventer.

Meer informatie over China City in Deventer

China City Deventer is een traditioneel Chinees restaurant dat al 25 jaar bestaat. Ze hebben een uitgebreide menukaart met gerechten uit de Chinees Indische keuken, waaronder rijsttafels en exclusieve gerechten uit de Kantonese keuken. Het restaurant gebruikt uitsluitend verse ingrediënten volgens traditioneel recept. Naast vleesgerechten hebben ze ook opties voor vegetariërs, zoals de heerlijke Ti Pan gerechten met een saus naar keuze. China City heeft ook maandelijks twee speciaal samengestelde menu's. Het restaurant wordt gerund door een familie en staat bekend om de gezelligheid en heerlijke gerechten. Ze hebben verschillende openingstijden en bieden maandmenu's aan voor 2-3 personen (€29,95) en 3-4 personen (€40,50).

Wil je weten wat China City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van China City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij China City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je China City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar China City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. China City

Bezoekers bekeken ook