De Gouden Draak

De Gouden Draak is een Chinees restaurant gelegen aan Holterweg 83 in Colmschate.

Meer informatie over De Gouden Draak in Colmschate

De Gouden Draak is een Chinees-Indisch restaurant gelegen aan de Holterweg 83 in Deventer. Het restaurant biedt verschillende opties aan, zoals afhalen, ter plekke eten en catering voor groepen vanaf 15 personen. Daarnaast kunnen klanten speciale wensen doorgeven, zoals vegetarisch, glutenvrij of extra pittig. Vanaf 2023 zal het restaurant op maandagen gesloten zijn, behalve op feestdagen. Momenteel is het restaurant gesloten van 9 oktober tot en met 14 november, maar zal weer open zijn vanaf 15 november. Het telefoonnummer van De Gouden Draak is 0570-652783.

Wil je weten wat De Gouden Draak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gouden Draak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gouden Draak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gouden Draak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Gouden Draak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gouden Draak

Bezoekers bekeken ook