Nails by Do

Nails by Do is een Schoonheidssalon gelegen aan Bronsvoorderdijk 25 in Bathmen.

Meer informatie over Nails by Do in Bathmen

De tekst gaat over de nieuwe website van Dominique Thijssen, een erkend nagelstyliste. Ze is gespecialiseerd in manicurebehandelingen en biedt zowel onderhoud als verfraaiing van nagels aan. Daarnaast geeft ze nagelopleidingen, verzorgt ze workshops visagie en is ze gespecialiseerd in tanden bleken. Op de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Verder worden het adres, de betaalmogelijkheden, de contactgegevens en de mogelijkheid om Dominique op sociale media te volgen vermeld.

Wil je weten wat Nails by Do verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nails by Do of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nails by Do? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nails by Do het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Nails by Do reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nails by Do

Bezoekers bekeken ook