Lichaam in vorm

Lichaam in vorm is een Schoonheidssalon gelegen aan Oranjelaan 63C in Diepenveen.

Meer informatie over Lichaam in vorm in Diepenveen

Lichaam in Vorm is een specialist op het gebied van laserontharing en huidverbetering. Ze maken gebruik van apparaten met de nieuwste technologie en exclusieve producten. De behandelingen zijn snel, efficiënt en comfortabel, en vereisen weinig inspanning en tijd. De apparatuur is veilig. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals definitief laserontharen, ultrasound cavitatie, vacuüm RF, EMS bodysculpt bodyshape, G5 anti-cellulite massage en ontspanningsmassage. Het personeel is deskundig en neemt de tijd om eerlijk te vertellen wat mogelijk is. Ze bieden ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om vragen te beantwoorden. De behandelingen zijn alleen op afspraak.

Wil je weten wat Lichaam in vorm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lichaam in vorm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lichaam in vorm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lichaam in vorm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Lichaam in vorm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lichaam in vorm

Bezoekers bekeken ook