Massagestudio Deventer, voor vrouwen

Massagestudio Deventer, voor vrouwen is een Sportmasseur gelegen aan 1e Weerdsweg 87 in Deventer.

Meer informatie over Massagestudio Deventer, voor vrouwen in Deventer

Massagestudio Deventer biedt verschillende functionele massages aan voor vrouwen, gericht op het bevorderen van herstel. De massages kunnen helpen bij klachten zoals rug-, schouder-, nek-, heup-, bekken-, onderrug-, arm- en beenklachten. Tijdens de behandeling kan de cliënt actief betrokken worden en gevraagd worden om mee te doen aan het herstelproces. Daarnaast biedt de studio ook voetmassages en sportmassages aan, waarbij specifiek wordt gefocust op klachten die ontstaan door sporten of actief bewegen. Voor het boeken van een massage kan er een e-mail worden gestuurd naar massagestudiodeventer@gmail.com.

Wil je weten wat Massagestudio Deventer, voor vrouwen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massagestudio Deventer, voor vrouwen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massagestudio Deventer, voor vrouwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massagestudio Deventer, voor vrouwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Massagestudio Deventer, voor vrouwen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massagestudio Deventer, voor vrouwen

Bezoekers bekeken ook