Frank Renssen Sportmassage

Frank Renssen Sportmassage is een Sportmasseur gelegen aan Rijsterborgherweg 33 in Deventer.

Meer informatie over Frank Renssen Sportmassage in Deventer

Frank Renssen is een volledig gediplomeerd sportmasseur uit Deventer. Hij verricht herstellende massages voor spierletsel en problemen met spierspanningen. Daarnaast biedt hij ook ontspanningsmassages aan, die zeer rustgevend zijn. Frank behandelt ook mensen met Burnout verschijnselen met succes. Massage heeft vaak een preventieve werking en kan het ontstaan van nieuwe kwetsuren helpen voorkomen. In zijn praktijk biedt hij verschillende soorten behandelingen aan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar (0570) 636 631 of mailen naar info@sportmassagedeventer.nl.

Wil je weten wat Frank Renssen Sportmassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frank Renssen Sportmassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frank Renssen Sportmassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frank Renssen Sportmassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Frank Renssen Sportmassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frank Renssen Sportmassage

Bezoekers bekeken ook